Uzay Kampı Türkiye, KalDer tarafından en iyi uygulama seçildi

Uzay Kampı Türkiye, KalDer tarafından en iyi uygulama seçildi

Uzay Kampı Türkiye, KalDer tarafından "Sürdürülebilir Bir Gelecek Yaratma" kavramı açısından iyi uygulama olarak değerlendirildi.

Uzay Kampı Türkiye'nin ana kurucu firması ESBAŞ (Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.), KalDer (Kalite Derneği) tarafından 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen 26. Ulusal Kalite Kongresinin sonunda yapılan ödül töreninde 2017 Türkiye Mükemmellik Ödülünün sahibi olurken, Uzay KampıTürkiye de iyi uygulama olarak değerlendirildi.

KalDer tarafından hazırlanan ve yaratıcılık ve yenileşim fırsatlarını belirlemek üzere işbirliği ağlarının oluşturulması konusunda Uzay Kampı Türkiye'nin bir örnek olduğuna da vurgu yapılan raporda şu sözlere yer verildi. "Ege Serbest Bölgesinde sunulan geleneksel yerel yönetim hizmetlerinin ötesinde, mevzuatın izin verdiği alanlarda yeni ürün ve hizmetler geliştirilmiştir. Bunlar arasında bulunan 'Uzay Kampı Türkiye' yaklaşımını, mükemmelliğin temel kavramları arasında bulunan 'Sürdürülebilir bir Gelecek Yaratma' kavramı açısından 'İyi Uygulama' olarak değerlendirmiş bulunmaktayız." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.