VALİ GÜVENÇER MAGİAD'I AĞIRLADI

VALİ GÜVENÇER MAGİAD'I AĞIRLADI

Geçtiğimiz günlerde MAGİAD başkanlığına seçilen Ömer GERİTER yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde MAGİAD başkanlığına seçilen Ömer GERİTER  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER'i makamında ziyaret etti. MAGİAD'ın kuruluşundan bugüne kadar olan çalışmaları ve önümüzdeki süreçle ilgili GÜVENÇER'i bilgilendiren Ömer GERİTER çalışmaları sırasında kendilerine destek olmasını istedi. GÜVENÇER ise her konuda destek sözü verdi.

19 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulda Manisa Genç İşadamları Derneği Başkanlığına seçilen Ömer Geriter geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara temasları çerçevesinde Başbakan Binali Yıldırım’la görüşmüştü. Geriter ve yönetim kurulu üyeleri seçimin ardından ziyaretlerine dün de devam etti. Vali Güvençer'i makamında ziyaret eden Magiad Başkanı Ömer Geriter ve Yönetim kurulu üyeleri Güvençer'den destek istedi. Ziyaret sırasında MAGİAD'ın kuruluşundan bugüne geçen süreçle ilgili bilgilendirmede bulunan Ömer Geriter " Manisalı gençler olarak, Manisa’mızın yararına olacak her türlü çalışmanın içinde olmak fikir yürütmek ve aktif olarak görev almak gibi bir hedefimiz var. Değişen dünyada gençlerin katkısının öneminin arttığına inanıyoruz. Manisa da bulunan büyüklerimizin nasihatlerini her fırsatta içselleştirmemizin başarılarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz bu konuda sizden de destek istiyoruz. Devlet tecrübesi bakımından bizim için çok önemli bir konumdasınız zaman zaman sizleri ziyaret ederek projelerimiz ile ilgili görüşlerinizi almak bizlere onur verecektir" dedi.

"GENÇ BAYİNLERE İHTİYACIMIZ HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK"

TEKNOLOJİ ÇAĞININ YAŞANDIĞI GÜNÜMÜZDE GENÇLERİN KALKINMADAKİ MİSYONLARININ DORUK NOKTAYA ULAŞTIĞINI BELİRTEN Güvençer " Şüphesiz dünya çok hızlı bir değişim ve dönüşüm içerinde bu hıza yetişebilmemizin anahtarı aslında gençlerimizde bu nedenle sizlerin çalışmalarını çok önemsiyorum ancak doğru analizlerle maksimum fayda sağlaya bilmek için doğru hamlelerde bulunulması şart diye düşünüyorum. Bizlerden ne zaman destek isterseniz imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya hazırız" dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.