Vatandaşları tuzağa düşüren suç örgütüne operasyon: 3 tutuklama

Vatandaşları tuzağa düşüren suç örgütüne operasyon: 3 tutuklama

İzmir’de vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşüren, maddi durumu kötü olan vatandaşlardan; tehdit, baskı ve zor kullanarak haksız menfaat sağlamaya çalışan suç örgütüne yönelik iki operasyonda 3 şüpheli tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Menemen Cumhuriyet Başsavcılığınca, suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. Menemen ve Foça ilçelerinde, liderliğini İ.B.’nin yaptığı suç örgütüne yönelik Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, iki ayrı operasyon yapıldı. Operasyon dahilinde 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. İkinci operasyonda ise 6 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. 1 tabanca, 1 bıçak ve çok sayıda dijital materyalin ele geçirildiği baskınlar kapsamında, 1 firari şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

aw113158-01.jpg

Liderliğini İ.B.’nin yaptığı suç örgütünün, Menemen ve Foça ilçelerinde vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşürdükleri, maddi durumu kötü ve zor durumda olan vatandaşlardan; tehdit, baskı ve zor kullanarak haksız menfaat sağlamaya çalıştıklarının tespit edildiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.