Vatandaşların internet isyanı!

Vatandaşların internet isyanı!

Türk Telekom servis sağlayıcısı tarafından İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan internet kesintisi, vatandaşları zor durumda bıraktı. 5 gündür devam eden kesintiye vatandaşlar isyan etti.

MEDYA EGE - Türk Telekom tarafından İzmir'in Konak ilçesi Millet Mahallesi 2542 sokak ve çevresinde 5 gün önce yaşanan ve hala süren internet kesintisi, vatandaşları mağdur etti. Türk Telekom yetkililerine çağrı merkezi ve sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalışan vatandaşlar, karşı taraftan sağlıklı bir cevap alamadı.

Açıklama ve gerekçe olmadan günlerdir internet hizmeti alamayan vatandaşlar, Medya Ege Whatsapp İhbar Hattımız aracılığıyla yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek yetkililere şu sözlerle tepki gösterdi:

"Günlerdir internet hizmeti alamıyoruz, her işimizi internet üzerinden hallettiğimiz bir devirde yaşadığımız şey tam bir rezillik. Şikayet edebileceğimiz her yere şikayet ettik ancak hiçbir yetkiliden dönüş alamıyoruz. Günlerdir mağduriyet yaşıyoruz, kesinti yüzünden pek çok işimiz aksadı. Bu soruna artık bir çözüm bulmalarını istiyoruz."

whatsapp-image-2024-01-02-at-20-04-56.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.