VENEDİK KARNAVALI İZMİR’DE

VENEDİK KARNAVALI İZMİR’DE

Fotoğrafçı Avukat Erhan Meço, dünyanın en ihtişamlı maske karnavalı olan Venedik Karnavalı’nı çok özel karelerle İzmir’e taşıdı

Meço’nun çarpıcı enstantaneleri Avcılar İnşaat ana sponsorluğunda Çetin Emeç Sanat Galerisinde İzmirlilerin beğenisine sunuldu. 

Avukat Erhan Meço’nun ‘Masalsı bir gelenek: Venedik Karnavalı’ adını taşıyan fotoğraf sergisi Konak’ta bulunan Çetin Emeç Sanat Galerisinde açıldı. Serginin açılış törenine İzmir’in cemiyet hayatının önde gelen birçok ismi katılırken; İzmir Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, serginin ana sponsoru Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay da bu özel gününde sanatçının yanında olan isimlerdi.


Açılışta kısa bir konuşma yapan Meço, avukatlık mesleğini icra ederken bir taraftan da fotoğraf sanatına olan kişisel tutkusunu, topluma ve fotoğraf sanatına katkı yapacak çalışmalara dönüştürdüğünü söyledi. Meço, serginin sponsoru Avcılar İnşaat’a, Cengiz Özer Eğitim Merkezi’ne ve açılışa katılan dostlarına da teşekkür etti. 
 

SANATA TAM DESTEK
 

Erhan Meço’yu bu özel çalışmadan dolayı tebrik eden Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı da ‘Modernizmin mimarı’ sloganı taşıyan bir firma olarak sanata ve sanatçıya her zaman çok değer verdiklerini ve bundan sonra da sanata katkı koymayı sürdüreceklerini dile getirdi. 
Tüm geliri Türk Eğitim Vakfına bağışlanacak olan ‘Masalsı bir gelenek: Venedik Karnavalı’ sergisi 5 Ekim 2017 tarihine kadar gezilebilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.