Verdiği cüretkat pozlar çok konuşulacak!

Verdiği cüretkat pozlar çok konuşulacak!

Model Olivia Culpo dünyaca ünlü Sports Illustrated dergisi için çok cüretkat pozlar verdi. Genç manken, kendisinin seçtiği kelimeleri vücuduna yazdırarak objektif karşısına geçti.

2012 yılında Miss USA seçildikten sonra profesyonel modelliğe geçen Olivia Culpo, Sports Illustrated dergisinin 2018 ilkbahar-yaz kataloğu için çok cüretkar pozlar verdi. Dünyaca ünlü derginin önemli yüzlerinden biri olan genç model, sahildeki çekimler sonrası stüdyoya girdi. Kendi seçtiği kelimelerin bedenina yazıldığı genç model, estetik çekimler yaptı.

5291801.jpg

Sert ve keskin bakışlarıyla seksi bir görünüme sahip olan Olivia Culpo, 4 farklı filmde oynamayı başararak modellikle yetinmeyeceğini de ispatladı. Charston Rhode Island doğumlu olan genç model birçok kişinin tahmin ettiğinin aksine Güney Amerikalı değil. Fiziksel özellikleri ve ten rengi nedeniyle Güney Amerikalı modellere fazlasıyla benzeyen Olivia'nın kökleri İrlanda'ya kadar dayanıyor.Dört kardeşi olan Olivia bugüne dek Sports Illustrated'e poz veren mankenler arasında en popüler isimlerden biri olmayı başardı.

5291803.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.