Viking'den ter kokusunu hapseden teknoloji!

Viking'den ter kokusunu hapseden teknoloji!

Masmavi gökyüzünün zarif süsü güneşin, sıcaklıkla beraber getirdiği olumsuz etkileri tek bir kapak hareketiyle hayatınızdan çıkarmak ister misiniz?

Yaz aylarında yoğun geçen bir günün sonunda kıyafetlerinize sinen ter kokusuna son verecek teknoloji Viking Temizlik’ten geliyor. Temizliği, üstün teknoloji anlayışıyla buluşturan Viking Temizlik,  yumuşatıcı anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Kokuların sıra dışı dünyasından ilham alan Viking,  benzersiz parfümüyle de giysilerinize özel bir dokunuş bırakıyor.
 

Giysilerdeki ter kokusuna son!


Sıcaklık ve nem istenmeyen kötü kokuların oluşmasına neden olurken bu durum gün içindeki hareketlerimizi kısıtlamamıza yol açıyor. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte ortaya çıkan ter kokusu karşısında güçlü bir koruma kalkanı oluşturan Dynamic, tüm bu sorunları ortadan kaldırarak gün boyu canlı ve özgür hissettiriyor. Aromahygiene teknolojisi ile üretilen Dynamic, giysilerinizdeki ter kokusunu nötralize ederek kendi eşsiz parfümünü ortaya çıkarıyor. Özel formüllü Dynamic ile yıkanan giysiler, harekete geçen aktif bileşenler sayesinde kirli sepetindeyken bile kötü kokuların oluşumunu engelliyor.


İnovatif formülasyonu sayesinde çamaşırda ter kokusuna son veren Dynamic Yumuşatıcı, bu anlamda Türkiye’de ilk ve tek olma unvanını de elinde tutuyor. Dünyanın seçkin parfümörleri tarafından geliştirilen esanslar ile çamaşırlarınızın günlerce ferah kokmasını sağlayan Dynamic, değerli kokuların büyüleyici notalarını beğeninize sunuyor. Duru ve taze kokusunun yanı sıra kalıcı yumuşaklık sağlayan Dynamic, istenilen mükemmel sonuca en kısa sürede ulaşmanızı sağlıyor.   


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.