WhatsApp Android için bomba özellik yolda

WhatsApp Android için bomba özellik yolda

WhatsApp Android için her geçen gün kullanıcılara yeni özellikler sunulmaya devam ediyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte, Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak önemli özellikler gün yüzüne çıkartıldı.

WhatsApp Android kullanıcıları için geçtiğimiz haftalarda yayınlamış olduğu beta sürümü ile birlikte çoklu bağlantı paylaşma özelliğini kullanıma sunmuştu.

WABetaInfo tarafınca aktarılan bilgiler doğrultusunda anlık mesajlaşma uygulamasının Android sürümü için, çoklu dosya ve metin paylaşımı özelliğini test ediyor.

Yine çoklu bağlantı paylaşma özelliği ile benzer mantıkta çalışan bu iki özellik ile birlikte, popüler mesajlaşma uygulaması kullanıcılarına nefes aldırmayı hedefliyor.

Söz konusu bu özelliğin kullanımın oldukça basit olduğunu da belirtelim. Bu özellik sayesinde Android kullanıcıları artık üçüncü taraf uygulamalar üzerindeki metinleri birden fazla kullanıcıyı seçip gönderebilecek. Bunun haricinde ise telefonunuzda yer alan dosyaları da aynı çoklu paylaşım özelliği üzerinden gönderebileceğinizi de özellikle belirtelim.

Hatırlayacağınız üzere daha bundan birkaç hafta önce paylaşmış olduğumuz haber ile birlikte Android Grup Sohbetleri için yeni görüntülü konuşma özelliğini test ettiğini duyurmuştuk.

Bu özellik ile birlikte WhatsApp Android  gruplarında sağ en üst köşede artık bir arama kısayolu eklenecekti. Bu kısayol sayesinde bir şekilde arkadaşlarınız ile grup şeklinde görüntülü sohbetler başlatabileceğinizi belirtmiştik.

Şimdi ise söz konusu bu özelliğini yavaş yavaş beta programına dahil olan kullanıcılara dağıtan popüler mesajlaşma uygulaması kullanıcılara her geçen gün yeni bir özellik sunmaya devam ediyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.