WhatsApp'a yeni grup özelliği geldi!

WhatsApp'a yeni grup özelliği geldi!

Android kullanıcıları için WhatsApp'a yeni grup özelliği eklendi.

WhatsApp, Android kullanıcılarına birkaç yeni özellik ve iyileştirme getiren küçük bir güncelleme aldı. Bu yeni özelliklerin bir kısmı iOS kullanıcılarına bir hafta önce yayınlanmıştı. Bu nedenle, bir iPhone kullanıyorsanız, güncellemeye dahil olan yeni grup özelliklerine zaten sahipsinizdir.

Güncelleme, Android kullanıcılarının WhatsApp'taki bir gruba açıklama eklemesine izin verecek yeni bir özellik getiriyor. Böylece arkadaşlarınız, önemli bilgileri veya belirli bir grubun konusunu bilecekler. Ayrıca, gruba birini davet ettiğinizde, davet ettiğiniz kişi katılmadan önce grup açıklamalarını görebilecek.

Ayrıca, Android için WhatsApp güncellemesi, kullanıcıların grup katılımcılarının listesini doğrudan grup bilgisinden aramalarına izin verecek. Bu iki yeni grup özelliği, Android için WhatsApp'ın en yeni sürümünde yer alıyor ancak, uygulamaya bir ek özellik daha geliyor.

En son WhatsApp sürümüne sahip olan Android kullanıcıları, sesli ve görüntülü aramalar sırasında sadece video düğmesine dokunarak kolayca görüntülü aramaya geçiş yapabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.