WhatsApp'tan gelen fotoğraf ve videolarınızı gizleyebilirsiniz

WhatsApp'tan gelen fotoğraf ve videolarınızı gizleyebilirsiniz

WhatsApp, yeni yayınladığı Medya Görünürlüğü adlı özellikle WhatsApp'tan paylaşılan fotoğraf ve videoların cihaz galerisinden gizlenmesine olanak sağlıyor.

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme gönderdi ve 2.18.159 sürümüne ulaştı. Peki bu güncellemeyle WhatsApp'a hangi özellikler eklendi? 

WhatsApp, paylaşılan medyanın görünürlüğünü seçmenize izin veren yeni bir özelliği uygulamaya ekledi. Medya Görünürlüğü adlı özellikle WhatsApp'tan paylaşılan fotoğraf ve videoları cihaz galerisinden gizleyebilirsiniz. Medya Görünürlüğü adlı seçeneği WhatsApp Ayarları'ndan (Veri ve Depolama Kullanımı) değiştirebilirsiniz. Özellik henüz sizde yoksa Play Store’a girerek uygulamanın 2.18.159 sürümüne güncellenip güncellenmediğini kontrol edin. Hala olmadıysa bir sonraki beta güncellemesini beklemek zorundasınız.

Bunun dışında WhatsApp, Android uygulamasına iOS uygulamasındakine benzer iki yeni kısayol ekledi. "Yeni kişi" adlı seçenekle cihaza yeni bir numara kaydedebilir, "Yeni grup" adlı seçenekle de yeni bir WhatsApp grubu oluşturabilirsiniz.

Yeni özellikler şimdilik test aşamasında olup ilerleyen zamanlarda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.