WorldFood’un yıldızı yine Akhisar

WorldFood’un yıldızı yine Akhisar

Dünya gıda sektörünü İstanbul’da buluşturan Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na (WorldFood) 19 yıldır birlikte katılan Akhisar’ın önde gelen gıda firmaları, yine fuarın en çok ilgi gören standları oldu.

Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Akhisarlı 16 firma, WorldFood’a birlikte katılımcı olarak yer aldı. Akhisarlı üreticiler, yurtiçi ve yurtdışından pek çok satın alımcıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Gıda markalarının tanınırlığına büyük katkısı olan ve firmaların yeni müşteriler elde etmesini sağlayan WorldFood; Orta Doğu, Kuzey Afrika, Balkan, CIS ülkeleri, Güney ve Kuzey Amerika ülkeleri, Güneydoğu Asya gibi önemli bölgelerden ağırlıklı olmak üzere pek çok ülkeden satın almacıyı ağırladı. 19 yıldır fuara toplu katılan Akhisar, zeytin, zeytinyağı, salça, kuru domates, közlenmiş ve konserve gıda ürünleri, helva, turşu ve soslar gibi farklı gıda ürünlerini tedarikçilerle buluşturdu.

1694163185092-foto1.jpg

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, büyük bir “fırsat” niteliğindeki WorldFood Fuarı’nı Akhisarlı firmaların en iyi şekilde değerlendirdiğini vurguladı. Alhat “Sağlıklı gıda artık tüm dünyanın en önem verdiği konu. Akhisar, tam 19 yıldır uluslararası arenanın en önemli duraklarından olan WordFood’a toplu katılım sağlıyor. Firmalarımız Akhisar’a ve Akhisar üst kimliği de firmalarımıza güç katıyor. Artık tüm Dünya öğrendi ki Akhisar, en iyisini, en sağlıklı şekilde ve uygun maliyetle üretiyor sunuyor. Zeytinde de böyleyiz zeytinyağında da böyleyiz. Salçamız, domatesimiz, katma değerli hale getirdiğimiz soslarımızla da öyleyiz. Çünkü, Akhisarlı üreticiler, ürünlerine gözü gibi bakıyor, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Üreticilerine emeklerinin karşılığını vermenin tek yolu tanıtım ve pazar artırmak. Akhisar Ticaret Borsası olarak firmalarımızın sektördeki yenilikleri keşfetmeleri ve ticari bağlantılarını büyütmeleri için tüm desteğimizi veriyoruz” dedi. AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da Akhisarlı üreticileri yalnız bırakmadı. Yenişehirlioğlu, tüm katılımcı firmaları ziyaret ederek, başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.