Wushu Şampiyonası'na İzmirli gençler damga vurdu

Wushu Şampiyonası'na İzmirli gençler damga vurdu

Türkiye Sanda ve Taolu Şehit Muhammed Oğuz KILINÇ Wushu Şampiyonası Antalya’da yapıldı.

2018 yılınmda ilk defa  15 temmuz şehitlerimizden Polis memuru Şehit Muhammet Oğuz Kılınç’ın adı verilen  wushu şampiyonasında İzmirli  sporlu gençler  17 madalya ile üstün başarıya imza attı. 


Şampiyonada derece alan İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları  İzmir il milli eğitim müdürü Ömer Yahşi'yi  makamında ziyaret ederek spor ve sporculara gösterilen hassasiyetten dolayı il milli eğitim müdürü Ömer Yahşi'ye teşekkür etti.


Ömer Yahşi; sporcu gençleri tebrik ederek gençlerimizin ruh beden sağlığının korunması için izmir il milli eğitim müdürlüğü olarak hassasiyetle çalıştıklarını ifade etti.


 İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları  düzenlenen şampiyonada 3 birincilik alarak bu şampiyonada İzmir’in başarısına büyük katkı sağladı. 


Abdullah ERTAŞ 52 kg üst genç erkekler, Emre OLUKLUPINAR 60 kg üst genç erkekler, Makbule Emine AYDIN 60 kg alt genç bayanlar Türkiye Şampiyonu oldular. 


Aynı zamanda İzmirli sporcular toplamda 9 birincilik, 2 ikincilik ve 6 üçüncülük ile Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. Birinci olan 9 Sporcu Mayıs Ayında Moskova’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında  izmiri  ve ülkemizi temsil edecekler.


Genç  sporculardan makbule emine aydın hedeflerinin Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.