Ya Tudor ya Sneijder Gidici

Ya Tudor ya Sneijder Gidici

İki isimden biri muhakkak gidecek!

G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor ile Wesley Sneijder arasındaki soğuk savaşın galibi, sezon sonunda belli olacak. Tudor giderse Sneijder kalacak, aksi halde Hollandalı yıldıza yol görünecek

Adana maçında yetersiz bulduğu Wesley Sneijder’ı yedek soyundurarak krizin fitilini ateşleyen G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor’un, gelecek yıl Hollandalı yıldızı takımında görmek istemediği öğrenildi.  Sneijder’ın da gönderilen vatandaşı Riekerink’in yerine gelen Tudor ile çalışmaya sıcak bakmadığı biliniyor... Hırvat hocanın sezon sonu oluşacak kredisine göre karar vermeyi planlayan yönetimin ise, alınacak karar için aceleci davranmaktan kaçındığı bildirildi. Sneijder’la Tudor arasındaki gerilimi çözmekte güçlük çeken Özbek yönetiminin, sezon sonunda her iki isimden birini mecburen takımdan göndermekten başka çaresi kalmadı. Yönetimin, gelecek sezon daha büyük sorun yaşanmaması için böyle bir karar aldığı ifade edildi.
 
DE JONG’U DA İSTEMİYOR 
 
İgor Tudor’un Sneijder dışında takımında görmek istemediği bir başka isim de Nigel de Jong... Ancak De Jong’un Sneijder gibi taliplerinin olmaması, yönetimi kara kara düşündürüyor. Yılda 2.5 milyon Euro ödediği Hollandalı’yı gönderirken tazminat ödemek istemeyen Sarı-Kırmızılılar’ı sezon sonunda zorlu bir karar aşaması bekliyor.
  
SNEİJDER’IN BAŞI DÖNMÜŞ!
 
Adana maçının ardından yedek kalan ve sonradan oyuna giren oyuncular TT Arena’da yenileme çalışması yapmış ancak Sneijder buna katılmamıştı. Sahaya çıktıktan sonra tekrar içeriye giren Hollandalı oyuncunun idman yapmak istemediği için değil, başı döndüğü için çalışmaya katılmadan soyunma odasının yolunu tuttuğu öğrenildi.
 
(HT Spor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.