Yağmur, Göztepe coşkusuna engel olamadı

Yağmur, Göztepe coşkusuna engel olamadı

Başkan Atila'da yağmurluğunu giyip final coşkusuna ortak oldu.

Göztepe taraftarları Bornova Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekranlardan Boluspor maçını yağmur altında izledi. Yüzlerce Göztepeli Meydanı karnaval alanına çevirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun  Atila da bu coşkuya ortak oldu.
 
Bornova Stadı’nda oynadığı maçlarda Göztepe’yi hiç yalnız bırakmayan Bornovalılar zorlu Boluspor Maçı’nda da yağmura rağmen bir araya geldi. Bornova Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu dev ekrandan Göztepe-Boluspor Maçını izleyen Bornovalılar adeta takımlarının yanındaymış gibi coşku yaşadı. Şiddetli yağmura rağmen Meydanı dolduran yüzlerce Göztepeli takımlarına destek oldu.
 
Göztepe taraftarını Cumhuriyet Meydanı’nda da yalnız bırakmayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da maçı orada izledi. Göztepe’nin maçtan 2-0 galip ayrılması ile Meydanı bir karnaval yerine çeviren Göztepeliler büyük sevinç yaşadı. Başkan Olgun Atila da bu büyük sevince ortak oldu. Taraftarlarla birlikte Göztepe Bayrağı da sallayan Başkan Atila büyük coşku yaşadı.
 
Bornova Stadı’nda başlayan Göztepe’nin mücadelesinin Süper Lig yolunda en üst noktaya geldiğini hatırlatan Başkan Atila, “Göztepemizin Süper Lig’e çıkması için sadece 90 dakika kaldı. Biz buna yürekten inanıyoruz. Nasıl ki, İzmir’in stat sorunu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız Bornova Stadı ile çözülmüşse, kentimizin Süper Lig’deki takım eksiği de Göztepimizin çıkması ile sona erecektir. Bu yolda sonuna kadar takımımızın yanında yer alacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.