YAŞARKEN İSMİ PARKA VERİLDİ

YAŞARKEN İSMİ PARKA VERİLDİ

Efeler Belediyesi Dalama Mahallesi’nde eski mahalle muhtarı Kamil Tacır’ın yeni yapılan bir parka adını vererek açılışını yaptı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Dalama Mahallesi’nde Kamil Tacır Parkı’nın açılışını yaptı ve "Eğrikavak Mahallesinden, Kızılcaköy ve Kardeşköy Mahallelerine uzanan geniş coğrafyada Efeler Belediyesi olarak hizmet veriyoruz” dedi.


Düzenlenen açılışa Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediye Meclis Üyeleri, parka ismi verilen Dalama eski Muhtarı Kamil Tacır, Dalama Muhtarı Oktay Güngör, Efeler Belediyesi birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış töreninde ilk olarak konuşan Dalama(Bayramyeri) Mahallesinde 25 yıl muhtarlık yapmış olan Kamil Tacır, yaşarken isminin parka verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.  
 

"NÜFUSUMUZ 300 BİN’E YAKLAŞTI"
 

Hizmete açılan parkın Dalama ve Aydın’a hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,” Aydın’ın 2014 yılında Büyükşehir olduğunu hatırlatarak “Aydın Merkezde eski Aydın Belediyesi'nden Belediyemize tüzel kişilikleri kalkmış olan 56 köyümüzle 5 beldemiz daha katıldı, nüfusumuz 100 bin artarak 300'bine yaklaştı. Eğrikavak Köyümüzden, Kızılcaköy, Kardeşköye kadar uzanan bir coğrafyada Efeler Belediyesi olarak hizmet veriyoruz.

 

Burada tabi ki hizmetlerin arzu edilen istenilen her hizmetin anında yerine gelmesi mümkün değil. İhtiyaçlar sınırsız, imkanlar sınırlı. Ancak bugüne kadar temizlik hizmetlerimizden, ilaçlama hizmetlerimizden her mahallemizde yeşil alan park alan olarak gördüğümüz her yeri de park alanı haline getirerek gördüğünüz gibi daha şirin çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin hoşça vakit geçireceği bir mekan yaratmaya çalıştık. Bayramyeri Mahallesinde 25 yıl muhtarlık yapmış eski muhtarlardan Kamil Tacir’ın ismini vermiş olduğumuz parkın açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Bu parkların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

“KURSLARIMIZI DALAMA’DA DA GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ”
 

Park alanında kötü görünüme sahip eski bir binanın da restore edildiğini belirten Başkan Özakcan” Çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin hoşça vakit geçirip huzuru soluyacağı bir mekan oluşturmaya çalıştık. Park içerisinde bulunan eski yapıyı da restore edip gençlerden gelen talep üzerine kütüphane haline getirmek istiyoruz. Gençlerimiz burayı,  bir araya gelerek sohbet edebilecekleri, kitap okuyabilecekleri bir mekan olarak kullanabilir. 
Kültür merkezi ile ilgili vatandaşlarımızdan talep var. Mevcut binalarımızdan yararlanarak böyle bir yer yapabiliriz. Aydın’da kadın ve erkeklere yönelik yapmış olduğumuz kursları Dalama’da da gerçekleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Özakcan ve protokol üyeleri parkın açılış kurdelesini birlikte keserek, parkı gezdi.  Açılış sonunda belediyenin ikram aracından, açılışa katılanlara keşkek, aşure ve meyve suyu ikram edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.