YAVUZ BİNGÖL’DEN YENİ ALBÜM ‘İHSAN’

YAVUZ BİNGÖL’DEN YENİ ALBÜM ‘İHSAN’

Yavuz Bingöl, yepyeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor. Poll Production etiketi ile piyasaya çıkan ‘İhsan’ albümü toplamda 10 şarkıdan oluşuyor.

Bingöl’ün 12. solo albümü olan ‘İhsan’ın çıkış parçası olarak sözü ve müziği Ebral Aydın, aranjesi Derya Türkan imzalı ‘İstanbul’ şarkısı seçildi.

Birbirinden iddialı 10 parçanın bulunduğu ‘İhsan’ albümünde Bingöl’ün kızı Türkü ile yapmış olduğu düet ise albümün en büyük sürprizlerinden. Sözü ve müziği Yavuz Bingöl’ün annesi Ozan Şahsenem Bacı’ya ait olan ‘Gönül’ isimli türküde düet yapan baba-kız müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Albümde 3 şarkının sözü ve müziği Bülent Gümüş imzası taşırken; 2 şarkıda da Erol Parlak’ın ismini görmekteyiz. Yasin Yıldız, Özhan Eren gibi değerli müzik adamlarının şarkılarının bulunduğu albümde Mete Artun, Derya Türkan ve Fırat Yükselir de aranjeleri ile şarkılara hayat verdiler.

Yavuz Bingöl, albümün çıkış parçası olan ‘İstanbul’ için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Kubilay Kasap yönetmenliğinde çekilen video klip, İstanbul Şehir Hatları Vapuru’nda gerçekleşti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.