YELKEN YARIŞLARI FOÇA’DA YAPILIYOR

YELKEN YARIŞLARI FOÇA’DA YAPILIYOR

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce, Foça Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde, Foça Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ‘‘İzmir Açık Teşvik Kupası Yelken Yarışları’’ 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde Foça’da düzenleniyor

Yelken yarışlarını izlemek için Hakem Komitesi teknesine gelen, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, günün ilk yarışının başlama işaretini verdi. Organizasyon için; İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Foça Yelken İhtisas Kulübü’ne ve Türkiye Yelken Federasyonu’na teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Hakem Komitesine kolaylıklar diledi. Başkan Demirağ, ‘‘Foça’mız yeni bir yelken organizasyonuna daha ev sahipliği yapıyor.

1-256.jpg

Geçmişten bugüne çok sayıda şampiyon ve başarılı milli takım sporcusu yetiştirmiş ve yetiştirmekte olan Foça Yelken İhtisas Kulübü’müz, çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Foça Belediyesi olarak ilçemizde düzenlenen her yelken organizasyonunda, Foça Yelken İhtisas Kulübü’müzün yanında olmaktan dolayı çok mutluyuz. Spora ve gençliğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. ‘İzmir Açık Teşvik Kupası Yelken Yarışları’’na katılan tüm sporcularımıza ve kulüplerimize başarılar diliyorum’’dedi.


Optimist sınıfında 73, Laser 4.7 sınıfında 20 ve 420 sınıfında 5 teknenin katıldığı yelken yarışlarında, toplam 103 sporcu mücadele ediyor. Arkas Çeşme Yelken Şubesi, ARM Urla Yelken, Çeşme Yelken, Çeşmealtı Yelken, Foça Yelken İhtisas Kulübü, Göztepe Yelken, KSK Yelken, Phokaia Windsurf Yelken ve Kürek Spor Kulübü ve Urla Yelken kulüpleri adına yarışan sporcular, denize çıkmadan önceki son hazırlıklarını Foça Belediyesi Karakum Plajı Tesisleri’nde yapıyor.


‘İzmir Açık Teşvik Kupası Yelken Yarışları’’ 15 Ekim Pazar günü(yarın), saat 17.00’de sona erecek. Puan değerlendirmelerinin ardından, saat 18.00’de, Foça Demokrasi Meydanı’nda madalya töreni yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.