"Yemek Kartları" sorunu çözülüyor

"Yemek Kartları" sorunu çözülüyor

İZTO 42.nci komitenin, Yemek kartlarındaki yüksek orandaki komisyon oranlarının indirilmesi için bakanlık nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi. 

Yüksek komisyon oranları ve ödeme süreleri nedeniyle uzun süredir tartışma konusu olan ‘Yemek Kartları’ sorunu çözülüyor. Uzun zamandır yiyecek içeçek sektöründe faaileyet gösteren lokanta cafe restorantların kabusu biraz olsun giderildi. İZTO 42.nci komitenin, Yemek kartlarındaki yüksek orandaki komisyon oranlarının indirilmesi için bakanlık nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi. 

30712235_1758161357576330_1742291171960422400_n.jpg

Konu hakkında bilgi aldığımız 42.nci komite meclis üyesi Adnan Koç, şu açıklamalarda bulundu: "Komisyon oranlarını % 6 ile sınırlandırmasıyla işletmeler yüksek komisyon oranlarından kurtulmuş oldu. Ayrıca geri ödeme süresi 30 günü geçemeyecek.İZTO 42.nci komite bu girişimiyle esmafa rahat nefes aldırmış oldu. Komite meclis üyeleri, şimdiki hedefimiz Müzik lisansları ile ilgili düzenlemenin yapılması için çaba harcayacaklarını belirtip , Amacımız müzik ve telif hakları meslek birliklerinin tek çatı altında bir birlikte toplanması , işletmelerin bu birliğe ödeme yapmasını istiyoruz dediler."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.