Yeni başkanlardan Karşıyaka Belediyesi'ne çıkarma!

Yeni başkanlardan Karşıyaka Belediyesi'ne çıkarma!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, son yapılan seçimlerde görevi devralan meslek odalarının başkanlarını misafir etti.

Başkan Akpınar “İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşu olan Karşıyaka Belediyesi, tüm çalışmalarını meslek odalarıyla uyum içinde yürütmektedir. Bundan sonra da işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.


 3 MESLEK ODASINDAN BELEDİYEYE ZİYARET


İzmir genelinde seçimlerini tamamlayan meslek odaları, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın konuğu oldu. İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Özkoparan, İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası’nın yeni başkanı Ali Topal ile İzmir Şekerciler ve Pastacılar Odası’nda görevi devralan İhsan Esen ve yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka Belediyesi’ne yaptıkları ziyarette, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Görüşmelerde, belediye ve meslek odalarının ortak yapabileceği projeler masaya yatırıldı.


 “EN BÜYÜK STK KARŞIYAKA BELEDİYESİ”


Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşudur. Biz bu anlayışla hizmet ediyoruz. Meslek odalarımızın değerli başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin fikirleri bu açıdan son derece önemli. Ortak yapacağımız projeler olacak. Önemli olan halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak” dedi.


 AKPINAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER


Oda Başkanları ise “Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar, meslek odalarına karşı her zaman samimi ve sıcak. Üreteceğimiz hizmetlerde belediyemizin ve başkanımızın desteğini arkamızda görmek bizim için güven verici. Teşekkür ediyoruz” mesajını verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.