Yeni bir soluk: Leyla’yı bulmak

Yeni bir soluk: Leyla’yı bulmak

Serpil Coşan’ın, kurguyla gerçeği harmanladığı ilk romanı; “Leyla’yı Bulmak” İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Serpil Çoşan, eşsiz bir şekilde kaleme aldığı kitabı; “Leyla’yı Bulmak” ile modern edebiyata yeni bir soluk getiriyor. Ana karakterlerin kendi varlıklarını, yaşamlarının ötesini, beyinlerinin gücünü ve benliklerini keşfetme yolculuklarından bahseden kitap, okurları akıl almaz sürükleyicilikte bir kurgunun içine hapsediyor.

“Bilinçaltı dönüşümü” ile birlikte hayatları da tam tersi yönünde akmaya başlayan Leyla ve Yusuf’un yolculuğunu satırlarında nefes kesici bir şekilde anlatan Serpil Çoşan, kurgu dolu hikâyeyi akıcı ve özgün anlatımıyla okuyucuya aktarıyor. Her sayfasında edebiyatseverleri duygu yüklü bir yolculuğa da çıkarmayı başaran; “Leyla’yı Bulmak”, derin psikolojik tahlillerle zenginleştirilmiş hikâyesiyle okuru son satırlarına kadar sürprizler ile karşılaştırarak, kendi düşünceleri ve çıkarımlarıyla baş başa bırakıyor.

Gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenilerek kaleme alınan ve İnkılâp Kitabevi imzasıyla okuru karşılayan; “Leyla’yı Bulmak”, edebiyatseverlere “Ben de başarabilir miyim?” sorusunu sordururken, aynı zamanda keyifli bir şekilde “sorgulamayı” da öğretiyor.

KİTAP HAKKINDA

“Yalnız sanıyorsun kendini. Duyguların sadece sana aitmiş gibi geliyor, o yüzden de kendini çaresiz hissediyorsun. Etrafınla çok ilgilenmediğin için bilmiyorsun ama herkes senin gibi. Herkes belirsizliğin çaresizliği içinde kıvranıyor. Buradan bir çıkış yolu var, inan bana.”

Eğer bu romanı eline aldıysan, şundan sen de emin ol:

Artık hayatın eskisi gibi olmayacak! Çünkü sen, sana söylendiği gibi, sıradan bir insan değilsin.

Leyla’nın ve Yusuf’un benzersiz hayat hikâyelerine şahit olurken, bilinçaltlarını dönüştürdüklerinde nasıl bir değişim yaşadıklarını göreceksin ve aklında hep: “Ben de başarabilir miyim?” sorusu yankılanacak. Gerçekten istediğinde elbette başaracaksın.

Gerçek seni tanıyacak, bunun sana yaşatacağı özgürlüğe tutulacaksın. Aşkı, sevmeyi, sevilmeyi öğrenen, insanların yaşamına dokunabilmenin mutluluğunu yaşayan Leyla ve Yusuf’ta, belki de kendini bulacaksın. Şimdi, kitabın kapağını çevir ve kendini bu gerçek hikâyenin sürükleyici rüzgârına bırak; bırak ki, bu rüzgâr seni hakiki benliğin ile tanıştırıp neler yapabileceğini göstersin!

YAZAR HAKKINDA: SERPİL COŞAN

Kendi dönüşümü için 1989 yılında başladığı araştırmaları ve kendine has yöntemleri, insanların bilinçaltını temizlemek ve hayatlarını dönüştürmelerinde onlara yol göstermek için kullanan bir bütünsel dönüşüm danışmanıdır.

Yaptığı seanslar, atölyeler, eğitimler ve kamplar sayesinde beynin yaratım potansiyelini kullanmayı ve kendi hayatının efendisi olmayı öğretmeye, dönüşüm sürecinde kesin ve net sonuçlar almaya 19 yıldır devam ediyor.

1686206256-k.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.