Yerli markadan Çiftçiler Günü kutlaması

Yerli markadan Çiftçiler Günü kutlaması

Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, Türk çiftçisinin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladı.

Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktör markası Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, tarımın gerçek kahramanları olan Türk çiftçisinin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladı.

Tarım sektöründe 20 yıldır çiftçilerle beraber, yan yana yürüdüklerini ve ülke ekonomisine katkıda bulunarak önemli işlere imza attıklarını söyleyen Tolga Saylan, “2003 yılında, çiftçisine tamamen kendi tasarladığı bir traktörü sunma hayaliyle yola çıkan Erkunt, günümüzde mevcut 3A modellerinden yüzde 25 daha fazla tork rezervine sahip olan eCapra markalı yerli ve çevreci motoruyla bu hayalini de gerçekleştirmiş, çiftçinin gücüne güç katmaya devam etmiştir. Erkunt Traktör olarak bu güç birliğinin adını ‘Çiftçinin Gücü’ olarak tanımladık ve bu gücün bir parçası olarak sahada yerimizi aldık. Bugün 20'nci yılımızda, çiftçinin bağında, bahçesinde ve tarlasında olmanın mutluluğunu ve gururunu bu hikâyeyi beraber yazdığımız kahramanlarla birlikte paylaşıyoruz. Çiftçilerimizin istek, ihtiyaç ve taleplerini doğru anlama çabamız, AR-GE’ye yaptığımız yatırımlar, müşterimize en iyiyi sunma gayretimiz, satış sonrası hizmetlerimizi kullanıcıya en kaliteli ve kesintisiz şekilde takdim ederek, çiftçinin güvenini kazanmamız ve her an arkasında olduğumuzu hissettirmemiz bizi bu noktalara ulaştırdı. Bu bizim sevdamız ve biz bu sevdadan hiç vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

tolga-saylan.jpg

"ÇİFTÇİNİN YOL ARKADAŞIYIZ"

Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, sözlerine şöyle devam etti: “Erkunt Traktör olarak çiftçinin sesine kulak vererek, Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünü üretmek amacıyla çıktığımız bu yolda 2003 yılından bu yana çalışıyoruz. 2007 yılından itibaren ilk Bulgaristan olmak üzere günümüzde traktörlerimizi toplam 55 ülkenin çiftçisiyle buluşturuyoruz ve yurt dışı satışlarımız toplam satışımızın yüzde 20’sini oluşturmakta. 2022 yılında lansmanını yaptığımız, tamamı Türk mühendisler tarafından üretilmiş yerli ve çevreci eCapra motorlu traktörlerimizi de dünya çiftçisinin beğenisine sunmak için hazırlanıyoruz. Aynı hikayenin kahramanları olduğumuzun bilinciyle; ülkemizde ve Dünya’da çiftçinin yüzünü güldürmek için emek harcıyoruz. Yalnızca bir traktör değil, bu topraklara gönülden bağlı çiftçinin dilinden anlayan, onunla aynı toprakta ilerleyen, en zor zamanlarında yanında olan 4 tekerli yol arkadaşları üretiyoruz. Bize olan inançları var oldukça, çiftçilerimizin yanında yürümeye, hikâyelerini paylaşmaya, onların fikirleri ve deneyimleri ile hayat bulan traktörler üretmeye devam edeceğiz. Çiftçinin gücü Erkunt Traktör olarak, tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlar; bereketli kazançlar dileriz.”

erkunt-motor-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.