Yerli Yazılım Dünyanın En İyileri Arasında

Yerli Yazılım Dünyanın En İyileri Arasında

Univera Bu Yıl da En İyiler Arasında

POI Retail Execution Raporuna göre; geçtiğimiz yıl konusunda dünyanın en iyi 5 yazılım firması arasında yer alan Univera, bu yıl da aynı konumu korurken, ürün değerlendirmesinde tam puan alarak yeteneğini kanıtladı. En iyi mobil arayüz ödülüne de layık görülen Panorama dünyada rakipleri arasında üst sıralara çıktı.  
Bağımsız danışmanlık ve araştırma hizmeti veren Promotion Optimization Institude, sektör liderleri ve konusunda uzman danışmanların yaptığı çeşitli anketlerle, firmaları ve çözümlerini değerlendiriyor. Bu araştırmalardan biri olan “Retail Execution and Monitoring in Consumer Goods” ile de tüketici ürünleri sektöründeki çözümlerin yeterliliği araştırılıyor ve çözümlere puanlar veriliyor. 
Araştırma, global boyutta hizmet veren yazılım firmalarını ve çözümlerini kapsıyor. Her bir firma ile yapılan detaylı görüşmeler, çözüm analizleri ve kullanıcı görüşleri, rapordaki puanlamayı etkiliyor. Araştırmada firma değerlendirmesi, yaşayabilirlik, coğrafik strateji, geriye dönük başarılar, pazarı anlayabilme, farklı sektörlere uyarlanabilme, firma vizyonu gibi kriterlerden oluşuyor. Bu kriterler belirlediğinde de Univera dünyanın farklı birçok yerinden doğmuş ve farklı bölgelerde hizmet veren firmalar arasında, ilk 5 arasında yer alıyor. 
Ürün değerlendirmesinde ise esneklik, uyarlanamabilme, tüm kullanım alanlarında tamamlanmışlık, analitik yetenekler ve kullanıcı deneyimi gibi birçok kriter bulunuyor. Bunun gibi kriterler göz önünde bulundurularak değerlendirilen çözümler, danışmanlar tarafından detaylı olarak inceleniyor. Bu incelemeler sonucunda, dünyanın farklı bölgelerinde, aynı hizmeti veren çözümler sıralanıyor ve en iyiler belirleniyor. 
Univera, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da araştırmada yer alabilen 19 firma arasında üst sıralardaki konumunu koruyor. Ürün değerlendirmesinde ise 8 kriter üzerinden tam puan alan Panorama, en iyi mobil ara yüze sahip 3 uygulamadan biri olarak raporda yer alıyor.
Rapor ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Univera Ürün Müdürü Emre Çelik; “Univera olarak; müşterilerimize her zaman en iyi proje hizmetini vermek için çalışıyoruz. Müşterilerin sadece yazılım ihtiyaçlarını değil, danışmanlık, destek, donanım ve eğitim gibi projede ihtiyaç duyulan tüm süreçlerde hizmet vererek müşterimize komple çözümler sunuyoruz. Bu çalışma prensibi de aslında müşteri ihtiyaçlarını her aşamada iyi analiz etmemizi ve çözümlerimizi bu ihtiyaçlara göre geliştirmemizi sağlıyor. Bu nedenle rapordaki konumumuz bizim için sürpriz değil, öngördüğümüz bir başarı fakat bununla yetinmeyip daha iyisi için her zaman çalışmaya devam ediyoruz.” Diyerek, konu ile ilgili görüşlerini bildirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.