“Yeşil Kampüs- Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” başlıyor

“Yeşil Kampüs- Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” başlıyor

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (EFOT) işbirliği ile “Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” yapılacak.

Ege Üniversitesi’nin Yeşil Kampüs teması çerçevesinde yapılacak olan yarışmaya, 8 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Tüm dünya ile beraber ülkemizde, “Yeşil Kampüs” uygulamaları hızla yaygınlaşıyor. Çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yöntemlerini iyi kullanan, kalkınmaya katkıda bulunan kampüsler oluşturulması hedefiyle yola çıkan bu uygulamalar, Ege Üniversitesi tarafından da hayata geçiriliyor. Ege Üniversitesi’nin Yeşil Kampüs teması çerçevesinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi;  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (EFOT) işbirliği ile “Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” düzenlenecek. Ege Üniversitesi öğrencilerinin katılımına yönelik olan yarışma,  öğrencilerin “Yeşil Kampüs” uygulamalarına bakışını içerecek. Yarışma, “Yeşil Kampüs” temasını öğrencilerin gözünden görmeyi ve Ege Üniversitesi’nin görsel belleğine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.