Yiğit Özşener Ağaç Kardeşliği için iyilik peşinde koşacak

Yiğit Özşener Ağaç Kardeşliği için iyilik peşinde koşacak

5 Mart Pazar günü Antalya’da düzenlenecek Runatolia Maratonu’nda sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi için iyilik peşinde koşacak.

Dünyanın dört bir yanından ve yurt içinden yüksek katılımlarla gerçekleştirilen Runatolia Maratonu 5 Mart Pazar günü Antalya’da koşulacak. Adım Adım Oluşumu'nun Runatolia kapsamında düzenlediği yardımseverlik koşusunda TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği Projesi ile yer alacak. TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi’ni ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener de koşarak destekleyecek.
 
İnsanlığımızdan birbirimize bağlanmalıyız

TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi’ni koşarak destekleyeceğini belirten ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener, “Güzel bir gelecek için tıpkı ağaçların köklerinden birbirine bağlandığı gibi bizim de insanlığımızdan birbirimize bağlanmamız gerektiğine inanıyorum. Bizlerin de parçası olduğumuz doğa ve gelecek nesiller için harekete geçmemiz gerekiyor. Bu nedenle 5 Mart’ta, Runatolia Maratonu’nda Ağaç Kardeşliği Projesi’ni desteklemek üzere “iyilik peşinde” koşacağım. Bana destek olanlar 50 ilden toplam 5400 çocuğumuzun “Orman Ekosistemi ve Yaşamın Çeşitliliği” konulu doğa eğitim programına katılmasını sağlayacak. Bir çocuğun eğitimden faydalanabilmesi için gerekli bağış 100 TL. Bana verilecek destekle ayrıca çocuklarımız için Balıkesir’de 5400 fidanlık 'Adım Adım – Çocuklar Hatıra Ormanı' oluşturacağız. Doğa için, çocuklarımız için ve koşu için hazırım. Bununla birlikte her adımda desteğe ihtiyacım var. https://bagis.adimadim.org/?ccid=CC17608 linkinden bağış yaparak Ağaç Kardeşliği’ni destekleyebilirsiniz” dedi.

Herkesi Ağaç Kardeşi olmaya çağırıyorum

Son yüzyılda hızla artan nüfus, çarpık kentleşme ve sanayileşme gibi sebeplerle doğal varlıkların ciddi şekilde tahribata uğradığından söz eden Yiğit Özşener, “TEMA Vakfı, bu tahribatın ve baskının azaltılmasında en etkili yöntemlerden birinin doğa eğitimleri yardımıyla doğaya temas eden nesiller yetiştirmek olduğunu savunuyor. Bu çerçevede TEMA Vakfı, çocuklara yönelik bir doğa eğitimi ve ağaçlandırma projesi olan Ağaç Kardeşliği Projesi’ni başlattı. Doğaya olan borcumuzu ödeyebilmemiz için bu projeye hepimizin destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu sebeple herkesi Ağaç Kardeşliği’ni desteklemeye çağırıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.