Yılbaşına Fit Girmek İsteyenlere Müjde

Yılbaşına Fit Girmek İsteyenlere Müjde

Yılbaşına sayılı günler kala, ağzınızın tadıyla diyet yapmanız, kilo verip forma girmeniz aslında zor değil. Canınız sürekli yemek yemek istiyorsa mesela, yiyin. Sadece ne yediğinizi bilin.

Ağzı hiç boş kalmasın isteyenler, diyet yapsa da sık sık bir şeyler atıştırmadan edemeyenler, kısacası yemek yemekten sonsuz bir haz duyanlar, toplanın! Uzakdoğu’nun mucizevi bitkisi Konjac’tan üretilen Skinny Pasta’nın 100 gramında sadece 9 kalori var ve Yağ, kolestrol, şeker, gluten içermiyor.  Skinny Pasta ve özel tarifleri ile yılbaşı sofralarınızda yarını düşünmeden dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. 
 

Yılbaşı Gecesi Zamandan Ve Sağlıktan Tasarruf Edin
 

Minimum oranda karbonhidrat seviyesiyle yağ yakımını hızlandıran Skinny Pasta, sadece zayıflamak isteyenler için değil,  diyabet, çölyak, vegan, vejeteryan, alkali yaşam biçimi konusunda da sağlıklı olmak isteyenlerin damak tadına uygun, lezzetli bir alternatif. Dünyanın birçok yerinde diyetisyenler tarafından tavsiye ediliyor.  
Meksika, Almanya, Rusya, Güney Afrika, Almanya ve Amerika’dan sonra, BePositive tarafından 2016 yılında Türkiye’de online satışına başlanan SkinnyPasta’ya, 6'lı, 12'li, 30'lu ve 60'lı paketler ile www.skinnypasta.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.