Yıldırım, 'Göztepe Üzerinden Gözdağı Verilemez'

Yıldırım, 'Göztepe Üzerinden Gözdağı Verilemez'

Konak AK Parti İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Göztepe- Eskişehirspor arasındaki maçta çıkan olaylar hakkında başlatılan soruşturma için açıklamalarda bulundu.

Konak AK Parti İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Göztepe- Eskişehirspor arasındaki maçta çıkan olaylar hakkında başlatılan soruşturma için açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Göztepe üzerinden gözdağı verilemez" dedi. Açıklamalrına şöyle devam etti; 

1-) Sporda şiddete elbette karşıyız. Stadyumların "arena"lara dönüşmemesini, mücadelenin sadece yeşil sahada olmasını istiyoruz.


2-) Antalya'da oynanan ve Göztepe'mizin 14 yıl sonra Süper Lig'e çıktığı final maçında tribün olayları anlamında ölçünün kaçtığı doğrudur.


3-)Fakat, bu olayda stad güvenliğini almayan ve o cephaneliğin tribünlere sokulmasına göz yumanlar (engel olmayanlar) asıl suçlu/sorumludur.


4-) Hal böyleyken ve suçlular, sorumlular tek tek tespit edilmişken, olayı "çete"ye sokmak, "örgüt"e bağlamak anlaşılabilir bir durum değildir.


5-) Burada amaç, Göztepe üzerinden bütün Türkiye'ye, kulüplere, taraftarlara mesaj vermek ise, bunu kabullenmemiz mümkün değildir.


6-) Hukuka elbette saygılıyız ama geçmişi başarılarla dolu Şanlı Göztepe'mizin ve cefakar taraftarımızın kurban seçilmesine göz yumamayız.


7-) Bu olayın, iyi başladığımız Süper Lig'de motivasyonumuzu bozmamasını umut ediyor, Göz Gözümüze gönül verenleri sükunete davet ediyorum.


8-)Ayrıca, sağduyulu yaklaşımı ve açıklamalarından dolayı Göztepe Başkan ve Yönetimi'ni de kutluyorum.


9-) Bir futbol aşığı ve Göztepe sevdalısı olarak, sporda, futbolda şiddetin son bulmasını, barış ve kardeşliğin bütün statlara hakim olmasını diliyor, "ilgililer"in kararlarının bir kez daha gözden geçirmelerini temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.