Yıldız sporcular Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Yıldız sporcular Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Buca’nın başarıdan başarıya koşan taekwondocuları Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına hazırlanıyor.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımının iki güçlü bileği Ceyda Akagündüz ve Eray Çap, Türkiye’yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmek için gece gündüz demeden antrenman yapıyor. Hırs ve inançla dur durak bilmeden çalışan iki yıldız sporcunun tek hedefi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarından madalyayla dönüp, olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları durdurulamıyor. Katıldıkları müsabakalarda başarıdan başarıya koşan sporcular adeta madalyaları silip süpürüyor.

Takımın antrenman salonu bugünlerde heyecanlı çalışmalara sahne oluyor. Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kürsülerden inmeyen iki güçlü sporcusu Ceyda Akagündüz ve Eray Çap Avrupa ve Dünya Şampiyonasında Buca’yı ve Türkiye’yi temsil etmek büyük bir hırs ve heyecanla çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa Kulüpler Şampiyonası ve Turkısh Open-G2 müsabakaları yıldızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan ve 14 yaşında 24’ü birincilik olmak üzere 27 madalya sahibi 55 kiloda Milli takım sporcusu Ceyda Akagündüz 23 Eylül’de Macaristan’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. 
Avrupa Şampiyonası için kota alan Akagündüz, 26-27 Temmuz 2017 tarihlerinde Karaman ilinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılarak 23 Ağustos’ta Mısır’da yapılacak Dünya Şampiyonası seçmeleri için mindere çıkacak. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Ceyda Akagündüz’ün hedefi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarından madalya ile dönüp, olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etmek.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımının bir diğer yıldız sporcusu  Eray Çap ise Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkıp Buca’yı temsil etmek için Milli Takım seçmelerinde kota alma mücadelesi verecek. Katıldığı turnuvaların hepsini sayı nakavtı ile kazanarak büyük bir başarıya imza atan genç sporcu, ulusal turnuvalarda elde ettiği 18 madalya ile Yıldızlar Avrupa Şampiyonası adayları arasında parmakla gösteriliyor.
Buca’yı ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edebilecek olmanın gurur ve heyecanını yaşayan 14 yaşındaki genç sporcu Eray Çap’da katılacağı şampiyonalarda madalyaları toplayıp, kürsüde Türk bayrağını dalgalandırmakta kararlı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.