“YILIN EN İYİ TEDARİKÇİSİ” ELDOR FİRMASI OLDU

“YILIN EN İYİ TEDARİKÇİSİ” ELDOR FİRMASI OLDU

ELDOR, müşterisi ve iş ortağı olan otomotiv devi Continental’den “Yılın Tedarikçisi” ödülünü aldı.

 

Continental Otomotiv Grubu 9 yıldan bu yana, tüm stratejik tedarikçilerini sistemli ve zorlayıcı bir değerlendirme sürecinden geçirerek, çeşitli kategorilerde hak kazanan tedarikçilerini “Yılın Tedarikçisi” ödülü ile onurlandırmaktadır.

12 Temmuz tarihinde Almanya’nın Regensburg şehrinde düzenlenen törende ELDOR Elektronik, Continental tarafından Mekatronik Ürünler Kategorisinde “Yılın Tedarikçisi” olarak seçildi. ELDOR’un CEO’su Pasquale Forte, ödülü Continental Otomotiv Grubu’nun CEO’su ve Satın Alma Bölümü’nün Başkanı’ndan bizzat aldı.

Tüm dünyada Continental’in 2700’ü aşkın tedarikçi firması arasından toplamda 15 tedarikçi firma, ödül almak için davet edildi.

Continental Yönetim Kurulu Başkanı Elmar Degenhart, ödül törenindeki konuşması sırasında ödül kazan tedarikçilerin tüm süreçlerinde kaliteyi DNA’sının bir parçası haline getirerek bütün çalışanlarıyla günlük olarak yaptığı tüm işlerde sıfır-hata stratejisini uyguladığının bilincinde olduklarının altını çizdi.

ELDOR’un CEO’su Pasquale Forte ise yaptığı açıklamada; bu başarının tüm ELDOR çalışanlarına ait olduğunu ve ödülün kazanıldığı kategorideki ürünleri üreten ELDOR Türkiye ABS Üretim Ekibi’ne ayrıca teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

ELDOR Türkiye çalışanları da bu önemli ödülü, 18-19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen bir tören ile tüm çalışanları ile paylaştı. Üretim ekibi yönetici ve çalışanlarının sahne aldığı bu törende ilgili çalışanlara yönetim tarafından kupa takdim edildi ve ardından tüm ekip olarak ödül pastası keserek bu mutlu an kutlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.