YÖK'ten Birincilere Anlamlı Jest

YÖK'ten Birincilere Anlamlı Jest

İKÇÜ'de fakülte birincilerine jest...

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında İKÇÜ’ye 'fakülte birincisi' olarak yerleşen öğrencilere, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgeleri, Rektör Prof.Dr.Akhan tarafından takdim edildi.
Senato Toplantısı öncesi düzenlenen. takdim töreninde, başarılı öğrencilere hitaben kısa bir konuşma gerçekleştiren Prof.Dr.Akhan, bu anlamlı jestinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’a öğrenciler ve  İKÇÜ adına teşekkür etti.

Prof.Dr.Akhan, “Ben de bu vesileyle öğrencilerimizi ve ailelerini tekrar tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yüksek puanlarla bölümlerimizi tercih etmiş olmaları bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Yükseköğretim hayatına başlayan tüm öğrencilerimizin, üniversitemizde alacakları eğitimle daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacağına inancım sonsuz.  Tüm öğrencilerimize yaşam boyu başarı diliyorum." 
dedi.

Tıp Fakültesi’nden   Levent Göktürk Gümüş, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dilek Kaygısız, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi’nden Seda Kaya, Su Ürünleri Fakültesi’nden Nur Hilal Özket, Diş Hekimliği Fakültesi İngilizce ve Türkçe Programlarından Fatmanur Hisaroğlu, Emre Koçak, Ümran Yıldırım, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden Tuana Özgür teşekkür belgesi alan isimler oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.