"Yol Arkadaşım" İzmir'de sevenleriyle buluştu

"Yol Arkadaşım" İzmir'de sevenleriyle buluştu

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği galada İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç esprileriyle İzmirli hayranlarını güldürdü.

Mehmer ÖZDOĞRU - İbrahim Büyükak’ın yazdığı Bedran Güzel’in yönettiği, yapımcılığını BKM filmin üstlendiği “Yol Arkadaşım” filminin 27 Ekim’de vizyona girmesinin ardından İzmir özel gösterimi geçtiğimiz gün İzmir Optimum’da yapıldı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği galada İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç esprileriyle İzmirli hayranlarını güldürdü.

Oğuzhan Koç’tan Sahnede Şarkı Süprizi

Dev Ajans organizasyonu ile İzmir Optimum’da yapılan gala öncesinde filmin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak sevenleri ile buluştu. Binlerce hayranı tarafından Optimum’da sevgi seli içinde karşılanan oyuncular büyük coşku karşısında sevenlerini selamladı. Oğuzhan Koç sahneye çıkar çıkmaz filmin çok sevilen şarkısı “ Vermem seni ellere” yi söyleyerek gala öncesi sürpriz yaptı. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Optimum’da hayranları ile selfie çekerek anında sosyal medya hesaplarında paylaştı. Cinemaximum sinemalarında yapılan galada Yol Arkadaşım filmi, izleyenleri kahkaha ve eğlence dolu bir yolculuğa çıkardı. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç her filmde milyonları güldüren BKM filmin yapımcılığını üstlendiği Yol Arkadaşım filmini Cinemaximum sinemalarında sevenleri ile birlikte izledi.

“ Biz Yol Arkadaşı Değil Kardeşten de Öteyiz “

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak film öncesinde sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirerek İzmir’de olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. İki başarılı oyuncu filmde yol arkadaşı ama gerçek hayatta kardeşten de öte ilişkilerinin olduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.