YouTube Music daha yetenekli hale geliyor!

YouTube Music daha yetenekli hale geliyor!

Google’ın Spotify ve Apple Music gibi müzik servislerine karşı rakip olarak geliştirdiği YouTube Music, rakipleriyle daha iyi rekabet edebilmesi için yeni özelliklerle güncellenecek. YouTube Music yeni özellikleri ile daha iyi olacak.

Gelecek özelliklerden en önemlisi olarak görülen, ses kalitesi seçme özelliği sayesinde YouTube Music’te indireceğiniz ya da direkt olarak dinleyeceğiniz şarkıların ses kalitesini kendiniz seçebileceksiniz.

Bir sonraki özellik ise müzikleri çevrimdışı dinleme ile ilgili oluyor. YouTube Music’e yeni gelecek güncellemeyle çevrimdışı dinlemek üzere indirilen müzikler, dahili hafızanın yanı sıra varsa SD karta da konumlandırılabilecek.


YouTube Music’e yeni gelecek özelliklerden biri de oynatma listelerini hedef alıyor. Yeni güncellemeyle birlikte YouTube Music’teki oynatma listeleri için daha fazla karıştırma ve oynatma seçenekleri yer alacak.

Bunların yanı sıra Google, yaptığı açıklamalarla YouTube Music’e Google Play Müzik’ten direkt olarak müzik aktarılabileceğini doğruladı.

Şimdilik kullanıcılara yeni özelliklerden yalnızca SD kart desteği sunulacak. Diğer özellikler için ise biraz daha beklenmesi gerekecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.