Youtube'tan Video Nasıl İndirilir?

Youtube'tan Video Nasıl İndirilir?

Youtube, günümüzde en popüler video yayınlama platformu olarak, içerisinde hangi videoyu ararsanız arayın rahatlıkla bulabileceğiniz oldukça geniş bir video stoğuna sahiptir.

Kişilerin severek takip ettiği pek çok Youtube içerik üreticisi ve kanalı bulunmakta ve kişiler Youtube’u pek çok farklı amaç için kullanabilmektedir.

Kişiler, bazen Youtube’da denk geldiği veya izlediği çeşitli içerikleri telefonuna indirerek kaydetmek isteyebilmekte ve ihtiyaç duydukları çeşitli ders videoları, kendilerini geliştirebilecekleri çeşitli içerikler, çok severek izledikleri videolar, şarkı klipleri, programlar gibi pek çok farklı videoyu farklı amaçlarla telefonlarına indirmek istemektedirler. Bu bağlamda kişiler, Youtube’tan video nasıl indirilir? Sorusuna bir yanıt aramakta ve bu sorunun cevabını araştırmaktadır. Biz de bu içerikte https://www.zovovo.com/ tavsiye ve bilgi sitesinden de yararlanarak hazırladığımız bilgileri sizinle paylaşacağız.

Öncelikle bunun için çeşitli programlar kullanılabilse de özellikle Youtube video indirme hizmeti sunan pek çok internet sitesi bulunmaktadır. Bu siteler, kişilerin Youtube’da izledikleri ve indirmek istedikleri videonun bağlantı linkini kopyalayarak bu sitelere yapıştırması halinde, sitelerin bu link üzerinden videoyu bularak kişilerin internet sitesinin üzerinden bu videoları çeşitli seçenekler ile indirebilmesini sağlamaktadır. Ancak bunun yerine özellikle çok daha pratik bir şekilde Youtube videolarını indirebilmeniz için bu sitelere girebileceğiniz bir yöntem de bulunmaktadır.

medyaegegorsel.jpg

Youtube’dan video nasıl indirilir bilgisayara? Sorusunun cevabı için uygulayabileceğiniz en pratik Youtube video indirme yöntemi adımları şöyledir;

Öncelikle Youtube’dan en kolay şekilde videoların indirilebilmesi için kullanılan en etkili yöntem, Youtube videosunun açılarak bu sayfa üzerinde adres değişikliğine gitmek olacaktır.

Bunun için ilk olarak Youtube’dan indirmek istediğiniz videoyu, Youtube arama kutucuğuna yazarak aratın.

Ardından çıkan sonuçlar içerisinden indirmek istediğiniz videoyu bulun ve üzerine tıklayarak bu videonun açılmasını sağlayın.

Ardından bu video sayfasının üstündeki adres çubuğunda yer alan video sayfası URL’sine tıklayın ve www. Harflerini silin.

Ardından bu videonun linkinin önüne Youtube’dan video indirmek için kullanacak olduğunuz kısa yola sahip internet sitesinin adını bu URL kısmında Youtube yazısının önüne yazın.

Adres çubuğundaki URL’de yer alan linkin Youtube yazısının önüne ss veya vd ekleyin.

Ardından Enter’a basın ve bu URL sizi otomatik olarak videonun linki ile birlikte videoyu indirecek olduğunuz internet sitesine götürecektir.

Buradan son olarak indirecek olduğunuz videoyu hangi formatta ve hangi görüntü kalitesinde indirmek istediğinizi seçerek indirme işlemini bilgisayarına kolayca yapabilirsiniz.

Bu bilgiler https://www.zovovo.com/youtube-video-indirme-sitesi/ sayfasından alınmıştır.

Youtube’dan Telefona Video Nasıl İndirilir?

Youtube’dan telefona video nasıl indirilir? Sorusu, izlemiş veya görmüş olduğu bir videoyu akıllı telefonuna indirerek cihazına kaydetmek isteyen kişilerin en çok araştırdığı konulardan biridir.

Öncelikle telefonlara Youtube videolarının indirilebilmesi için 3. taraf yazılımların kullanılması gerekmektedir. Ancak özellikle bu konuda güvenilir çeşitli uygulamalar bulunmaktadır ve kişiler bu uygulamaları kullanarak Youtube videolarını akıllı telefonuna kolayca indirebilmekte ve stoklayabilmektedir. Bu konuda özellikle Youtube’dan IPAD veya IPhone’larına video indirmek isteyen kişilerin adım adım ve eksiksiz bir şekilde uygulaması gereken adımlar şöyledir;

Öncelikle telefonunuzdan AppStore’a girin.

Burada yer alan arama çubuğuna Documents by Readdle yazın ve karşınıza çıkan bu uygulamayı cihazınıza yükleyin.

Ardından telefonunuzdan YouTube uygulamasını açın.

İndirmek istediğiniz videoya gidin ve videonun alt kısmında yer alan Paylaş butonuna basarak bu videonun bağlantısını yani linkini kopyalayarak bu uygulamadan çıkın.

Bu işlemin ardından Documents by Readdle uygulamasına giriş yapın.

Karşınıza çıkan ekranın sağ altında bulunan pusula ikonuna dokunarak bu sayfaya gidin.

Karşınıza çıkan ekranda URL kısmına gelerek buraya ‘keepvid.pro’ yazın.

Bu uygulama sizi siteye aktaracaktır. Ardından açılan sitede Youtube Video Dönüştürücü seçeneğine basın.

Ardından Youtube’dan kopyalamış olduğunuz bağlantı linkini burada yer alan URL kısmına yapıştırın.

Karşınıza çıkan ekranda kalite seçeneğini de belirleyerek Download Now yazan butona basarak video formatını belirleyin.

Daha sonra mavi ikonlu Dosyalar uygulamasına giriş yapın.

Bu ekranın altında yer alan Tara butonuna basın ve ardından sağ üstte yer alan Düzenle butonuna dokunun.

Buradan Documents uygulamasını bulun ve yanında yer alan kutucuktaki tiki yeşil yaparak buradan çıkın.

Ardından indirmiş olduğunuz Youtube videosunu Dosyalar uygulaması içerisine kaydedebilecek ve dilediğiniz zaman internetsiz olsa dahi izleyebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.