Yunus polisleri aranan 3 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı

Yunus polisleri aranan 3 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı

İzmir yunus polislerinin Buca ve Karabağlar ilçesinde gerçekleştirdiği uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan 3 şüpheli kıskıvrak yakalanarak emniyete götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı, 'Yunuslar' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, Buca ve Karabağlar ilçesinde uygulamalarını sürdürdü. Buca'daki uygulama esnasında polis ekiplerinden kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan F.T.'nin yapılan sorgusunda, 'Silahlı Yağma' suçundan 26 yıl 41 gün hapis cezası; olayla ilgili yalan beyanda bulunan yanındaki İ.E.'nin ise 'Uyuşturucu Madde Kullanma' suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. 2 şüphelinin yapılan üst aramasında 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör, 8 dolu ve 1 boş kovan ele geçirildi.

aw103111-01.jpg

Yunus polisleri tarafından Karabağlar ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada ise, şüphe üzerine durdurulan A.İ. adlı bir kişinin, 'Silahlı Yağma' suçundan 26 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. A.İ. de polis ekiplerince emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adli mercilere teslim edildi.

aw103111-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.