YURTİÇİ KARGO’DAN ANNELERE ÖZEL PAZAR GÜNÜ TESLİMATI

YURTİÇİ KARGO’DAN ANNELERE ÖZEL PAZAR GÜNÜ TESLİMATI

Her yıl uyguladığı Anneler Günü Kampanyası’nın sınırlarını genişleten Yurtiçi Kargo, o güne özel olarak tüm şubelerinden Pazar günü teslimat gerçekleştirecek.

Her yıl uyguladığı Anneler Günü Kampanyası’nın sınırlarını genişleten Yurtiçi Kargo, o güne özel olarak tüm şubelerinden Pazar günü teslimat gerçekleştirecek. Pazar günü teslimatından yararlanmak isteyen müşterilerin kargolarını en geç 11 Mayıs 2017 Perşembe gününe kadar ekstra 9.90 TL bedel karşılığında diledikleri Yurtiçi Kargo şubelerine veya acentelerine teslim etmeleri gerekecek.

Yurtiçi Kargo ayrıca, 14 Mayıs 2017 Pazar, Anneler Günü için teslimat isteyen müşterilerine standart taşıma ve adres teslim hizmetinde Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim fırsatı da sunacak.

İstanbul, 26.4.2017; Tüketici odaklı çözümleri ile dikkat çeken Yurtiçi Kargo, Anneler Günü’ne özel olarak bu yıl Pazar günü teslimat imkanı sunacak. Özellikle Pazar günü teslimatı üzerine kurguladığı kampanyası çerçevesinde Yurtiçi Kargo ayrıca müşterilerine, taşıma hizmet bedeli üzerinden %25 indirim fırsatı da sunacak.

2 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak “Anneler Günü Kampanyası”ndan faydalanmak isteyen Yurtiçi Kargo müşterilerinin, gönderi taleplerini 11 Mayıs 2017 Perşembe gününe kadar kendilerine en uygun olan Yurtiçi Kargo şubelerine veya acentelerine iletmeleri gerekecek.

9,90 TL fark bedeli ile yararlanılabilecek Pazar teslimat hizmeti ile ilgili bilgi isteyen tüm Yurtiçi Kargo müşterileri, “Anneler Günü Kampanyası” ile ilgili detaylı bilgiye, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Yurtiçi Kargo şubelerinin ve acentelerinin yanı sıra www.yurticikargo.com adresinden veya 444 99 99 Yurtiçi Kargo çağrı merkezinden ulaşılabilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.