Zehire geçit yok! 650 kg esrar yakalandı

Zehire geçit yok! 650 kg esrar yakalandı

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla 650 kg Esrar maddesi yakalayarak 1 kişiyi yakaladı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

A.K.(31) isimli şahsın Bornova ilçesinde bulunan bir depoda ve Buca ilçesinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde sakladığı ve torbacı olarak tabir edilen şahıslara satışını yaptığı bilgisinin alınması üzerine;

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, A.K.’nin 09 XX XXX plaka sayılı aracı kullandığı tespit edilmiştir. Söz konusu aracın 05.01.2016 tarihinde Buca ilçesinde bulunduğu tespit edilmesi üzerine, yapılan operasyonla araç içerisinde bulunan A.K. yakalanmıştır. Bornova ilçesinde bulunan depoda yapılan aramada 644,5 kg Esrar maddesi ile Buca ilçesinde bulunan adreste yapılan aramada ise 6.2 kg Esrar maddesi ve 12.150 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir.

Piyasa değeri toplam 10.180.000 TL olan 650,7 kg Esrar maddesi ile 12.150 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir.  

A.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından, gençlerimizi uyuşturucu madde ile zehirleyen, torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.