Zeo Jaweed yeni albümüyle merhaba dedi

Zeo Jaweed yeni albümüyle merhaba dedi

Zeo Jaweed, 10 şarkılık yeni albümüyle müzik dünyasına merhaba dedi.

2005 yılında rap müziğe Zeus ismiyle giren, pek çok ünlü isimle birlikte başarılı prodüksiyonlara imza atan, sonrasında O Ses Türkiye yarışmasıyla adını Türkiyeye duyuran Zeo Jaweed, Avrupa Müzik etiketiyle çıkan  ilk yasal albümü Zeoloji ile müzik listelerine iddialı bir giriş yaptı... Özgün tarzı ve yorumuyla beğeni toplayan Zeo Jaweedin albümünün çıkış şarkısı Kural Tanımam çıktığı gün sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.
 
Bugüne kadar 1′i ortak olmak üzere toplamda 6 albüme sahip olan e Jaweedin kendi stüdyosu Zeo Airlinesta kaydettiği ve Avrupa Müzik etiketiyle çıkan rap albümünde 10 şarkı bulunuyor. Tüm söz ve müziklerin Zeo Jaweed imzası taşıdığı albümün düzenlemeleri ise Tolga Kılıça ait.
 
O Ses Türkiyedeki performanslarıyla tanınan Zeo Jaweed albümü Zeoloji için Bugüne kadar çıkan tüm albümler kendime kitle edinmek adına tamamen internette yayınlanmıştı. Herkes dilediği gibi indirebiliyordu. İlk defa yasal bir albüm çıkarıyorum. Beni ve şarkılarımı sevenler para verip yasal olarak indirebilecekler diyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.