"Zeytin Dalı harekatı canilere karşı cesaretin duruşudur!"

"Zeytin Dalı harekatı canilere karşı cesaretin duruşudur!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zeytin Dalı harekatı tarihi önemdedir. Güvenliğimizin teminatıdır. harama karşı helalin duruşudur"diye konuştu...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Afrin'e düzenlenen ve 18. gününe giren Zeytin Dalı harekatı ile ilgili bilgiler veren Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle: 

Milli varlığımıza kin ve nefret besleyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamamışlardır. Türk milletinin bekası siyaset üstü bir konudur. Bekamızın mahvı çöküş ve yok oluş demektir. Milli beka müdafaa edilmezse, tarihi haklarımız korunmazsa akıbeti ihanet lobisi tayin edecektir. Tehlike bu kadar yakın ve yakıcıdır. Artık terörizmle her seviyede hesaplaşma zamanı gelmiştir.


Zeytin Dalı harekatı milli güvenliğimizi temin için planlanmıştır. Türkiye'nin meşru müdafaa hakkının gereğidir. Harama karşı helalin duruşudur. Zeytin Dalı harekatı caniler ve cehalete karşı cesaretin duruşudur. Zeytin Dalı harekatı tarihi önemde, vazgeçilmez değerdedir. TSK ve ÖSO Afrin'e adım adım yaklaşmaktadır. Bugüne kadar pek çok yer kurtarılmıştır. 40'a yakın nokta teröristlerden temizlenmiştir. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 950'yi geçmiştir.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.