Zeytin üretiminde skandal görüntüler

Zeytin üretiminde skandal görüntüler

Bir zeytin üreticisinin yarı çıplak şekilde zeytin üretim havuzunun içine girmesi tepki topladı.

Bir zeytin üreticisi yarı çıplak şekilde zeytin üretim havuzunun içine girip video çekerek görüntüleri, sosyal medya hesabından yayınladı.

Hijyenik olmayan, gıda güvenliğini ve insan sağlığını tehdit ettiği görülen görüntüler, vatandaşların tepkisine yol açtı.

Görüntüyü deşifre eden Gıda Dedektifi adlı Instagram sayfası şu notu paylaştı: "Bugün yine Tiktok’ta tam anlamıyla rezalet bir videoyla karşı karşıya kaldık. Muharrem isimli bir kullanıcı tarafından yüklenen videolarda çıplak şekilde zeytin havuzuna dalan bir kişinin bu duruma hiç aldırış etmediği görülüyor. Zeytinyağı üretimi ya da toptan zeytin ticaretiyle uğraştığını düşündüğümüz bu şahsın kameralar karşısında verdiği pozlarda gıda güvenliğini bu kadar “önemsediği” düşünülürse, siz bir de kamera arkasında olanları düşünün… Kamu sağlığını elenen tehdit eden bu durum karşısında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu işletmeyi bir an önce tespit ederek gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz. Bir kez daha bu rezaletlerle etkileşim kasmaya çalışanları oltasına düşürüp, kamu sağlığına katkı sağladığı için Tiktok’a teşekkür ediyoruz."

Vatandaşlar tarafından skandal görüntüler için, denetimlerin sıkılaştırılması ve görüntülerin çekildiği işletmenin derhal kapatılması yönünde tepkiler geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.