Zlatan İbrahimovic Süper Lig'e mi geliyor?

Zlatan İbrahimovic Süper Lig'e mi geliyor?

Bomba transfer iddiası...

Beşiktaş için büyük Zlatan Ibrahimovic ve transfer iddiası! Siyah-Beyazlılar, ekonomik şartlar uygun olursa yıldız golcü Ibrahimovic'i 1 yıllığına kadrosuna katmayı planlıyor.

Siyah-beyazlılar, Manchester United ile sözleşmesini sonlandıran ve boşa çıkan Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek istiyor. Avrupa basınında, Los Angeles Galaxy'ye transfer olacağı iddia edilen için Takvim Gazetesi'nden Beşiktaş iddiası geldi.

ZLATAN IBRAHİMOVİC İÇİN BEŞİKTAŞ İLE RAİOLA GÖRÜŞTÜ İDDİASI! 

Yöneticilerin İsveçli golcünün maliyetini araştırdığı ve şartların oluşması durumunda transferi gerçekleştireceği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin 36 yaşındaki golcü için menajeri Mino Raiola ile iletişime geçtiği bildirildi. Yönetim, Raiola'dan gelecek cevaba göre transfere yön verecek.

Beşiktaş, forvete takviye yapmak istiyordu. Bir de üzerine Demba Ba sakatlanınca yönetim girişimlerini hızlandırdı. Vodafone Park'ta taraftarı coşturacak yıldız bir golcü arayan siyah-beyazlılar, Ibrahimovic transferini bir hayli zorlayacak. Ancak, maliyeti bütçesini aşarsa ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalacak.

Beşiktaş taraftarı da sosyal medyadaki yorumlarda Zlatan Ibrahimovic'in transfer edilmesini istiyor. Hatta kimi siyah-beyazlı taraftarlar Ibrahimovic için kampanya bile başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.