1 Milyon 400 Bin Kişi Medya Ege’deydi!

1 Milyon 400 Bin Kişi Medya Ege’deydi!

Çalışan Gazeteciler Günü’nde en güzel haberi Google Arama Motorundan geldi.

Google Arama Motoru, Aralık ayı içinde Medya Ege’nin görüntülenme sayısını 1 milyon 410 bin olduğunu bildirdi. Medya Ege Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan, çalışarak ulaştığımız başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Google Arama Motoru, Çalışan Gazeteciler Günü’nde, güzel bir mesajla Medya Ege Yayın Gurubu’na bildirimde bulundu. Google Arama Motoru, Aralık ayı içinde, 1 milyon 410 Bin kişinin, arama motorunu kullanarak Medya Ege’yi takip ettiğini, görüntüleme yaptığını ve yapılan haberleri okuduğunu bilgisini maille paylaştı.

google-002.jpg

Medya Ege Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan, her gün başka bir azimle ekip olarak çalıştıklarını belirterek, “Bu çalışmamızın başarısının, bağımsız kuruluşlar tarafından tescil edilmesi, bildirilmesi tüm Medya Ege çalışanları olarak bizleri mutlu etti. Amacımızı doğru, dürüst ve tarafsız habercilik yaparak, vatandaşlarımızı bilgilendirmek. Sadece bilgilendirmek değil aynı zamanda öğretici bir habercilik örneği vermek. Bunu da takip edilirliğimizi gösteren rakamlarla başardığımızı görmek ayrı bir mutluluk. Bu gurur tüm Medya Ege çalışanlarının” dedi.

Yayıncılık adına her gün yeni heyecanla çalışmalara devam ettiklerin belirten Çayan, “Biz kamuoyu adına doğru olanı yapmaya devam edeceğiz. Onlar da doğru olanı yaptığımız sürece bize takip edip, bu rakamlara ulaşmamızı sağlayıp, çalışmamızı ödüllendirip, bizi mutlu edeceklerdir. İletişim, yayıncılıkta zaten budur” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.