100 Kişi Silahlarla Birbirine Girdi

100 Kişi Silahlarla Birbirine Girdi

O şehirde silahlarla birbirine giren 100 kişilik gruba polis müdahale etti. 

Erzurum'da iki grup arasında toplamda 100'e yakın kişi arasında patlak veren kavgada silah patladı. Çok sayıda kişi yaralanırken polis olayı yatıştırmak amacıyla biber gazı ve jop kullanmak zorunda kaldı. 

Kavga içerisinde bir kişinin silahını çekip sağa sola rastgele ateş açması sonucu korku yaşanırken,  olayın bir telefoncuya tamir amaçlı telefon bırakan şahıslarla telefoncular arasında patlak verdiği ortaya çıktı.  Polis müdahalesiyle kavga dağıtılırken, dün başlayan kavga bugün de patlak verdi. 500 lira verdiklerini ve telefonlarının tamir olmadığını söyleyen bir grup telefoncuyu bastı.

Birbirlerine sopa, demir çubuk ve tabancalarla saldıran gruplara olay yerine gönderilen çok sayıda polis ekibi müdahale edilirken, kavgadan dolayı yaralanan insanlar hastahaneye kaldırıldı. Polis olayları yatıştırmak için biber gazı ve jop kullanırken, çok sayıda gözaltı gerçekleştirdi. Tabancayla ateş açan şüpheliyi durdurmak için Yunus ekiplerinde görevli bir polis memuru da tabancasını çıkarıp şüpheliye doğru doğrulttu. Yaşanan arbede sonrasında şüpheliler etkisiz hale getirilerek polis otolarıyla sorgulanmak üzere polis merkezlerine ve yaralılar da ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.