104 yaşındaki Şardağı'na Tugay'dan anlamlı jest

104 yaşındaki Şardağı'na Tugay'dan anlamlı jest

Yapılan bir röportajda “En büyük hayalim Pınar Karşıyaka maçına gitmek.” diyen Karşıyaka'nın yaşayan en büyük taraftarı 104 yaşındaki Meliha Şardağı’nın bu isteğine  Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay yanıt verdi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay, 104 yaşındaki taraftarı Pınar Karşıyaka- Darüşşafaka Tekfen maçına davet etti. Bu teklifi mutlulukla ve heyecanla karşılayan Şardağı Karşıyaka Belediyesi personelince maçtan bir saat önce Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’na getirildi.

BİNLERCE TARAFTAR AYAKTA ALKIŞLADI

Karşıyaka’nın yaşayan en büyük taraftarı 104 yaşındaki Meliha Şardağı’nın tribünlerde olduğunun anonsunu duyan binlerce Karşıyakalı taraftar, Şardağı’nı saygıyla ayakta alkışladı. Atmosferden ve sloganlardan etkilenen Meliha Şardağı duygusal anlar yaşadı. 

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Öznur Tugay maçı saha içi koltuklarda birlikte izlediği Şardağı’na devre arasında, üzerinde isminin yazılı olduğu 35 ½ numaralı Pınar Karşıyaka forması hediye etti. Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 84-78 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.