11 Bin Çağrıya Destek Verdiler!

11 Bin Çağrıya Destek Verdiler!

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce’ye kaymakamlığın faaliyetleriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Öneği, korona virüsü salgınından sonra sorulan Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan, 11 bin 26 vatandaşın çağrısına cevap verip, isteklerini yerine getirdiklerini belirtti. Türkiye’de korona virüsü salgınının görünmesi ve kısıtlamaların başlamasından sonra ilk kurulan birimlerden olan Vefa Sosyal Destek Grubu, Karabağlar ‘da büyük işlere imza attı. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, 1,5 ay içinde Karabağlar ‘da kaymakamlığın çağrı hattını arayan 11 bin 26 vatandaşın çağrısına cevap verdiklerini, isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını ve dileklerini dinlediklerini söyledi.

95707654_227611518690212_2102964482320891904_n.jpg

Karabağlar ’da Vefa Sosyal Destek Grubu olarak örnek bir çalışmaya imza attıklarını belirten Kaymakam Öneği, yaklaşık 23 Bin aileye nakit yardımında bulunduklarını, 2 binin üzerinde aileye gıda yardımında bulunduklarını, 3 Bin aileye de Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan destek olduklarını belirtti. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, “Karabağlar ‘da desteğe ihtiyacı olan ve bunu bize bir şekilde bildiren bütün vatandaşlarımıza, devletimizin yanlarında olduğunu göstermeye çalıştık. Gerek Sosyal Yardımlaşma Vakfımız, gerekse Vefa Destek Gurubumuz, 7 gün, 24 saat çalışarak, bu zor günlerde dayanışma ve desteğin en güzel örneklerini veriyor” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.