11 Eylül 2017 Türkiye gündemi

11 Eylül 2017 Türkiye gündemi

11 Eylül 2017 Türkiye gündeminden kısa kısa haberler

Açıklama: Açıklama: logo[1]

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ                                                                                                                                         11.09.2017

 

DOLAR-USD: 3.4140

AVRO-EURO: 4.1155

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.5115

ALTIN-GOLD: 147.5000

 

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN YURT DIŞINDAKİ 99 KİŞİ İÇİN ÇAĞRI

Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca haklarında soruşturma ya da kovuşturma bulunan yurt dışındaki 99 kişi, 3 ay içinde Türkiye'ye dönmemeleri halinde vatandaşlıktan çıkarılacak.

 

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

 

BOZDAĞ: BÖYLE BİR İHANET OLABİLİR Mİ?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP'li Tanrıkulu'nun silahlı İHA'larla ilgili açıklamasına ilişkin, "Sen kimden yanasın, PKK'dan yana mısın yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden yana mısın? Böyle bir ihanet olabilir mi." dedi.

 

KILIÇDAROĞLU SİLAHLI İHA İDDİASI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

NTV'nin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun silahlı İHA iddiası hakkında hükümete seslenerek, "Olayın aydınlatılması gerekiyor" dedi. 

 

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: PARLAK BEYİNLERİMİZİ BATIYA KAPTIRIYORUZ

Kazakistan’da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam dünyasının eğitime ve enformasyona daha çok önem vermesi gerektiğini belirterek, "En parlak beyinlerimizi batıya kaptırıyoruz" dedi.

 

NATO'DAN KUZEY KORE AÇIKLAMASI

NATO'dan hidrojen bombası denemesiyle gerilime neden olan Kuzey Kore ile ilgili yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin girişimlerinin 'küresel tehdit oluşturduğu' belirtildi. Kuzey Kore'ye küresel bir yanıt verilmesi gerektiği de açıklamada ifade edildi.

 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

 

HAZİNEDEN REEL SEKTÖR İÇİN 'TEMİNAT' HAMLESİ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Reel sektörümüzü rahatlatacak ve teminat ihtiyacını karşılayacak yeni bir düzenleme yapıyoruz." dedi.

 

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK SATAN OTOMOBİL MARKASI RENAULT OLDU

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, 2017'nin 8 ayında otomobil ve hafif ticari araç toplamında en çok satılan marka 76 bin 493 adetle Renault oldu. Marka, satışlarını geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5 yükseltti.

 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

 

ANTALYA 1-1 GALATASARAY

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

TÜRKİYE 56-73 İSPANYA

A Milli Basketbol Takımımız 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Sinan Erdem'de İspanya'ya 73-56 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.