11 Yaşındaki Kıza Çıplak Fotoğrafla Şantaj

11 Yaşındaki Kıza Çıplak Fotoğrafla Şantaj

11 yaşındaki kız çocuğuna çıplak fotoğrafla şantaj yaptı...

Sivas'ta bir kadının adına sosyal medya hesabı açan bir şahıs 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli mesajlar gönderdi. Küçük kız durumdan şüphelenip annesine durumu anlatınca anne savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundu. 

Orta okul öğrencisi S. H. E.'ye sosyal medya üzerinden Cansu Ateş adıyla açılan hesaptan mesajlar gelmeye başladı. 16 yaşında olduğunu öne süren sahte hesaptan yazan şahıs küçük kızdan kendisine fotoğraf atmasını istedi. İsteği kabul eden küçük kız şahsa fotoğraflarını gönderdi. Aynı şekilde hesabın sahibi şahıs da küçük kıza kendisine ait olduğunu öne sürdüğü çıplak kadın fotoğraflarını gönderdi. 

Cinsel ilişki teklif etti...

Küçük kıza bir süre sonra tehdit savurarak nuamrasını ve fotoğraflarını internette yayınlayacağını söyleyerek cinsel ilişki teklifinde bulundu. Tehditlere papuç bırakmayan küçük kız durumu annesine anlatınca anne soluğu savcılıkta aldı. Sahte hesabın ismini ve WhatsApp numarasını savcılığa veren anne, şu an aktif olarak kullanılan Cansu Ateş adlı hesabın fotoğraflarını da verdi.

1-008.jpeg2-005.jpeg3-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.