112 Milyon Peşindeki Medyum Fadime Sahte Medyumları Mahkemeye Verdi

112 Milyon Peşindeki Medyum Fadime Sahte Medyumları Mahkemeye Verdi

İzmir'de özel bankaya yatırdığı 112 milyonu bahar olup uçan 65 yaşındaki Fadime Gür’ün başı şimdi de sahte medyumlarla dertte. “Fadime Gür bize elverdi” diyen ve vatandaşları dolandıran 3 sahte medyuma karşı dolandırıcılık davası açan Fadime Gür,”Ben 35 s

Haberlerim çıktıktan sonra dolandırıcılar adımı kullandılar

Banka görevlilerinin paradan 6 sıfır atıldığı ve hesapta 4 bin TL.kaldığını söyleyince yargı yoluna baş vuran Fadime Gür’ün hukuki mücadelesi gazeteler ve televizyonlarda da geniş yer buldu. Haberlerin çıkmasından sonra aynı semtte bulunan bazı kişilerin, “Medyum Fadime Gür bize el verdi. Biz de onun gibi çok iyi medyumluk yapıyoruz” diyen 3 kişiyi tespit ettiğini belirten Fadime Gür, “Ben yıllardır medyumluk yapıyorum. Vergi levham var. Kimseyi dolandırmıyorum. Hakkımda açılmış tek bir dava yok. Adımı kullanan dolandırıcılara göz açtırmayacağım” dedi.

Herkes para istedi

Hareketli günler yaşayan 65 yaşındaki Fadime Gün,’'Benim hakkım olan parayı alabilmek için avukatım dava açtı. Bizim bu hukuki girişimimiz gazete ve televizyonlara haber olunca telefonum susmadı. Yurt içinden ve yurt dışından telefonumu bulan ve arayanların bir kısmı kendilerine baktırmak istediklerini, bir kısmı ise para istedi. Tanımadığım bir çok kişi arayıp bu kadar parayı nasıl kazandığı soruyor. Hareketli günler yaşıyorum. Ben paramın peşindeyken, dolandırıcılar da adımı kullanarak çok sayıda kişiyi dolandırmış. Dolandırılan vatandaşların durumu bana bildirmeleri üzerine avukatım, adımı kullananları tespit etti ve suç duyurusunda bulundu. Vatandaşlar bu tur kişilere itibar etmesinler'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.