1200 konut projesi 1500'e çıktı

1200 konut projesi 1500'e çıktı

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul projesi olan Larissa Göl Evleri’nin konut sayısı yükseldi.

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul projesi olan Larissa Göl Evleri’nin konut sayısı yükseldi. 1200 konutla yola çıkılan projede taleplerin çok olması sebebiyle 1500 konut inşa edilmesi kararı alındı. 

15.300 metrekarelik doğal bir gölün etrafında kurulacak olan Larissa Göl evleri, daire sahiplerine pek çok seçenek sunuyor. Açık- kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, barbekü alanları, amfi tiyatrosu ve 32 mağazalık agoranın mevcut olacağı projede ücretsiz shuttle servisi de yapılacak. 

Dikey orman konseptinin hayata geçeceği Larissa Göl Evleri’nde iklime uygun zeytin, üzüm, turunç, incir gibi meyve ve sebzeler de yetişecek. 

“Peşinatsız, 1000 TL taksitle ev sahibi olun!” kampanyası ise tüm hızıyla devam ederken birinci, ikinci ve üçüncü etap satışları da sürüyor. Projeye olan ilginin yoğun olması ile üçüncü etap satışlarının Kasım ayı yerine Eylül ayında başlamasına; bununla birlikte 1200 konutluk planlanan projenin 1500 konuta çıkması kararı verildi.

“E24” Satış ekibinin çalışmalarıyla projenin birinci ve ikinci etap satışları tamamlanmak üzereyken üçüncü etap satışları da devam ediyor.

Proje alanı içerisinde yer alan Larissa Göl Evleri Satış Ofisini ziyaret ederek detaylı bilgiyi satış ekibinden elde edebilirsiniz.

İletişim için 0232 507 35 12 numaralı telefondan veya www.larissagolevleri.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.