13.200 mAh pil gücü olan telefon piyasaya çıktı

13.200 mAh pil gücü olan telefon piyasaya çıktı

Ulefone Power Armor 13 telefonu yüksek batarya kapasitesi ile gözleri üzerinde toplarken, tüm teknik özellikleri de açıklandı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Ulefone, dayanıklılık odaklı yeni telefonu ile karşımıza çıktı. 13.200 mAh devasa pil kapasitesi ile gözleri üzerinde toplayan cihaz, üst düzey donanımıyla büyük ilgi çekmeyi başardı. Tasarımıyla da çok konuşulacak model tüm teknik özellikleri ile resmen duyuruldu. Cihazın ayrıntılarını sizler için bir araya getirdik.

Ulefone Power Armor 13 özellikleri

6.81 inç Full HD+ ekrana sahip Ulefone Power Armor 13, 1080 x 2400 piksel çözünürlük sunuyor. Ön tarafta, sol üst köşede bir delik ve içerisinde 16 Megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Arka tarafta 48 Megapiksel ana kamera bulunduran telefon, buna ek olarak üç adet yardımcı kameradan faydalanıyor. 8 Megapiksel geniş açılı lens taşıyan cihaz, 2 Megapiksel makro kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüne izin veriyor. Dörtlü modül, düşük ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekmeyi vaat ediyor.

Gücünü MediaTek Helio G95 işlemciden alan Ulefone Power Armor 13, güçlü bir mobil oyun deneyimi sağlıyor. Performans verimliliğine odaklanan işlemcide 8 çekirdek bulunurken; ARM Mali-G76 MC4 ünitesinden yararlanıyor. Bu ünitenin frekans hızı ise 900 MHz’e kadar yükselebiliyor. Söz konusu işlemciyi daha önce Realme 7, Narzo 20 Pro ve Redmi Note 10S gibi cihazlarda da görmüştük.

Dayanıklı telefon pazarının en yüksek bataryalı modeli

IP68 ve IP69K sertifikaları sayesinde su ile toza karşı yüksek dayanıklılık gösteren model, aynı zamanda NFC desteği sunuyor. Dünya genelinde Google Play ile kablosuz ödeme hizmeti sağlayan telefon, Android 11 işletim sistemiyle hizmet veriyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile gelen telefon, 1 TB’a kadar genişletilebilir microSD kart girişine izin veriyor.

ulefone-power-armor-13-ozellikleri-3.jpg
Dayanıklı telefonlar arasında en yüksek batarya kapasitesine sahip telefon olma unvanını elinde bulunduran Ulefone Power Armor 13, 13.200 mAh pil taşıyor. Buna ek olarak 33W kablolu ve 15W kablosuz hızlı şarj desteği sunuyor.

Ekran: 6,81 inç / Full HD+ 1080 x 2400 piksel çözünürlük
İşlemci: MediaTek Helio G95
RAM: 8 GB
Dahili depolama alanı: 256 GB / 1 TB microSD
Ön Kamera: 16 Megapiksel
Arka Kamera: 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel + 2 Megapiksel
Pil: 13.200 mAh / 33 watt kablolu, 15W kablosuz hızlı şarj
İşletim Sistemi: Android 11

Türkiye’de satışa çıkacak mı?

Ulefone, Power Armor 13 için henüz bir fiyatlandırma açıklamadı. Fakat şirket, üst düzey modellerini daha bütçe dostu fiyatlardan satışa sunması ile biliniyor. Cihazın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı merak edilirken; bu noktada ne yazık ki Ulefone‘un ülkemizde henüz resmen faaliyet göstermediğini hatırlatmakta fayda var. Yani cihazın resmi olarak Türkiye’ye gelmesi şimdilik pek olası görünmüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.