14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalp hırsızı tasarımlar

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kalp hırsızı tasarımlar

İzmirli Moda tasarımcısı Merve Kırdar’ın 60 parçadan oluşan koleksiyonu, günlük şıklık ararken aynı zamanda hem rahat hem de iddialı olmak isteyen kadınlara hitap ediyor

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarının yanı sıra Türkiye’nin sevilen markalarını ve tasarım parçalarını kadınlar ile buluşturan Trendyol, MUKK Design Studio ile yeni bir iş birliğine imza attı. Kendine güvenen, trendleri takip eden, sadeliği sevdiği kadar dikkati çekmeyi de isteyen iddialı kadınlara hitap eden söz konusu koleksiyon; spor giyim, ev giyim ve evcil hayvan kıyafetleri olmak üzere birçok parçadan oluşuyor.

51242d5e-2200-4973-9820-48b7b86d44d2.jpg

Her kadının sonbahar-kış mevsiminde gardırobuna katmak istediği parçaları tasarım dokunuşları ile özel hale getiren MUKK Design Studio; deri, hazır giyim ve dış giyim olarak 3 kategoriden meydana geliyor. Ürünler zamansız stillere cevap verirken, Merve Kırdar’ın imzası haline gelen moda tasarımları koleksiyonda güçlü bir şekilde yer alıyor.

dd877098-d1ae-4d5d-ad71-1ab13cff1867.jpg

Hazır giyim kategorisinde ise birbiri ile kombinlenen her ortamda dikkati çekecek kesimde elbiseler ön plana çıkıyor. Koleksiyon; Trendyol ve Mukkonline.com’da hem rahat hem de iddialı ve şık bir görünüm arayan kadınlarla buluşuyor. Merve Kırdar’ın yeni koleksiyonlar ve farklı iş birlikleri ile moda dünyasının nabzını tutmaya devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.