1453 Osmanlı’dan İstanbul’a Şube Atağı

1453 Osmanlı’dan İstanbul’a Şube Atağı

Şehzadeler Kenti Manisa’da ilk şubesini açan 1453 Osmanlı, bugün Türkiye’nin dört bir yanına yayılan lezzet ağına bir yenisini daha ekledi: 1453 Osmanlı Bahçeşehir.

İstanbul’a açılan ikinci şube olan 1453 Osmanlı Bahçeşehir, bakanlık kararıyla kafe ve restoranların hizmete açılmasından kısa bir süre sonra hayata geçti. Yatırımcılığını Ahmet Ögrüç, Cebrail Ögrüç ve Emrullah Ögrüç’ün yaptığı 1453 Osmanlı Bahçeşehir, konumuyla da Bahçeşehirlilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bahçeşehir Doğa Parkı, Gölet Mevkii’nde bulunan şube saray ambiyansıyla modernliği bir arada sunuyor.

Hayatına, tüm 1453 Osmanlı şubeleri gibi, hassas hijyen ve üstün hizmet anlayışını benimseyerek başlayan 1453 Osmanlı Bahçeşehir’de, pandemi boyunca menülere QR kodlar sayesinde el değmeden ulaşılabilecek. Menüsünde kahvaltıdan atıştırmalıklara, çaydan dünya kahvelerine, tatlıdan soğuk içeceklere kadar zengin ürün yelpazesine sahip 1453 Osmanlı Bahçeşehir, müthiş bir doğa güzelliğinin içinde İstanbulluları ağırlamaya hazır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.